Kvalitetsbevidst og serviceminded autoværksted i Helsinge

Hos MIGA Autoteknik står vi klar til foretage mindre, såvel som større reparationer, fejlfinding og service på din bil. Fælles for alle opgaver er en grundig og kvalitetsbevidst tilgang.

Der leveres altid et professionelt og pålideligt arbejde, og vi benytter det nyeste testudstyr og råder over en bred teknisk viden inden for fejlsøgning og udmåling.

Hvorfor så vælge MIGA Autoteknik? Hos os får alle biler, nye som ældre lavet service jf. fabrikantens forskrifter, samt nyere biler derved opretholder garantien med den rigtige dokumentation. Dette gøres fordi, vi hos os mener der er en mening med fabrikanten har sammensat serviceforskriften, på lige din bil, på den pågældende måde. 

Selvfølgelig kan vi også lave et basisservice men dette er ikke det vi sælger os selv på!

Kig forbi, så gennemgår vi din bil for fejl og forestående reparationer og giver et uforpligtende tilbud. Hos os er en aftale en aftale!   

Alle biler, nye som ældre får lavet service jf. fabrikantens forskrifter samt opretholder garantien med den rigtige dokumentation.

Har bilen digital servicebog klarer MIGA Autoteknik også den!

Vi lægger stor vægt på kvalitet og fordyber os altid 100% i vores arbejde. MIGA Autoteknik leverer samme kvalitet som de autoriserede værksteder - bare væsentlig billigere.

 

Har din bil været til service for nyligt?

Det er vigtigt løbende at få sin bil til service. Dels fordi man aldrig må gå på kompromis med sikkerheden, og dels fordi bilen skal overholde en række garantier fra producenten,og så er det ALTID billigere at forebygge end at udskifte.

Det er ligeså vigtigt at vælge det rigtige værksted. Med mange års erfaring kan du være tryg ved at køre din bil på ind hos os – Vi hurtige og effektive, men sørger samtidig for, at opgaverne udføres ordentligt - første gang.

 

Timepris: 475kr + moms

Kun mod kantant med mindre andet er aftalt